SUGO ROTTERDAM MEENT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sugo Rotterdam Meent. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2023 om 21:39 Na meer dan een uur wachten geen bestelling te bekennen, terwijl in de App stond aangegeven dat de bezorger is aangekomen. Na halfuur maar gebeld en bleek mijn bestelling nog niet gereed. Thuis lauw bezorgd! Niks van compensatie. Helaas teleurgestel!
30 apr 2023 om 22:12 Helaas geen pizza te noemen.. deeg Met parmaham en mascarpone waar is de mozzarella? Ook prijzig. Jammer wel
27 jan 2023 om 20:20 Het eten was er een uur na afgesproken tijd. Pizza smaakt heel goed maar was niet meer warm. Ik werd gebeld dat het 20 min later kon worden wegens grote drukte, maar het duurde langer. Het zou goed gemaakt worden met me. Ik denk vergeten.
24 dec 2022 om 16:25 Na een half uur werd de bezorging op "onderweg" gezet. Vervolgens nog zo'n 2,5 uur moeten wachten. Daarnaast waren de pizza's eigenlijk alleen maar deeg, nauwelijks smaak en gewoon saai. Waardeloze tent...
22 dec 2022 om 8:06 Bezorging duurt te lang. Pas na bellen werd er actie ondernomen terwijl bestelling al ca 45minuten op “onderweg” was gezet. Deel van bestelling (tiramisu)niet aanwezig. Pizza qua smaak prima, bodem was taai.
3 dec 2022 om 21:26 Erg lekker! De pizza’s waren een uur eerder bezorgd, terwijl de personen voor wie de pizza’s waren niet thuis waren maar het was super netjes opgelost. De pizza’s zijn rg lekker
20 nov 2022 om 20:09 Gebeld waar de pizza bleef omdat er ook een verkeerd adres van een verkeerde Sugo stond. Uiteindelijk was pizza koud. Niet lekker. Jammer.
23 sep 2022 om 9:33 Bezorgtijd was 2 uur en 15 minuten!! Na 1.5 uur wachten bleek de pizza nog de oven in te moeten… en toen de pizza kwam was deze lauw. Sluit de bezorging als je het niet aankunt ipv klanten zo lang laten wachten.
31 mei 2022 om 22:39 as I am writing these lines, my order is still on the way after 2hrs. In the meantime I cooked sth else, are and washed the dishes. Disappointing.